Kirjoittajat

Piia AhonenPiia Ahonen

email

linkedin

Veropalveluiden senior tax manager, varatuomari Piia Ahonen toimii arvonlisäverotuksen asiantuntijana EY:n Tampereen toimistossamme. Piia hoitaa laaja-alaisesti kotimaisen ja kansainvälisen arvonlisäverotuksen toimeksiantoja. Piia luennoi jatkuvasti erilaisista arvonlisäverotuksen alaan liittyvistä teemoista. Piia on Tampereen kauppakamarin vero- ja lakivaliokunnan jäsen.

Kirsti AuranenKirsti Auranen

email

linkedin

Veropalveluiden partnerimme Kirsti Aurasen työkenttään kuuluvat arvonlisäverotukseen liittyvät kiinteistökysymykset, alv-selvitykset sekä niiden hallinnointi myös kansainvälisellä tasolla. Kirsti on julkaissut useita erikoisalaansa käsitteleviä kirjoja ja artikkeleita, ja toimii kouluttajana aihepiirin eri tilaisuuksissa.

Kristian BergKristian Berg

email

linkedin

Kristian Berg är Partner vid EY i Vasa och en erfaren revisor som jobbar med bade stora samt småa inhemska och internationella foretag. Förutom arbetet som revisor har Kristian jobbat med bl. a. generationsväxlingar, företagsäffärer och ekonomiska planering. Han har även erfarenhet av att vara företagssanerare samt gjort en del specialkranskningar.

Jari HenttulaJari Henttula

email

linkedin

Tilintarkastuksen partner Jari Henttulalla on yli 20 vuoden kokemus pörssi- ja perheyhtiöiden tilintarkastuksesta sekä vankka elintarvike- ja teknologiateollisuuden tuntemus.
Jari johtaa EY:n Lounais-Suomen liiketoimintaamme.

Juha HilmolaJuha Hilmola

email

linkedin

Tilintarkastuksen partner Juha Hilmola on työskennellyt 18 vuotta eri toimialojen kotimaisten ja kansainvälisten yritysten tilintarkastuksen ja neuvonannon parissa. Hän on myös EY Entrepreneur of the Year -kilpailun sekä kasvu-ja perheyritysohjelman johtaja Suomessa.

Jaakko HirvolaJaakko Hirvola

email

linkedin

Partner Jaakko Hirvola on Suomen EY:n toimitusjohtaja. Toimitusjohtajan tehtävän ohessa hän vastaa EY:n IT Advisory -palveluista Pohjoismaissa.  Laajan kotimaisen ja kansainvälisen kokemuksen omaava Jaakko on erikoistunut johtamisen, liiketoiminnan muutoksen läpiviennin ja IT:n liiketoiminnassa hyödyntämisen konsultointiin.

Markku JärvenojaMarkku Järvenoja

email

linkedin

Veropalveluiden executive director Markku Järvenoja toimii monipuolisesti verokonsultoinnin ja -koulutuksen parissa. Markku suunnittelee ja toteuttaa yritys- ja omistusrakenteiden muutoksia sekä sukupolvenvaihdoksia; hän on myös kirjoittanut laajasti yritysjärjestelyistä, osinkoverotuksesta ja perheyhtiöiden verosuunnittelusta.
Markku toimii myös KHT-yhdistyksen verotyöryhmän puheenjohtajana.

Kari KurkiojaKari Kurkioja

email

linkedin

Senior manager Kari Kurkioja on työskennellyt tulli- ja valmisteveroasioiden parissa yli 20 vuoden ajan. Kari toimii EY:n veropalveluiden tulli- ja valmisteveroasiantuntijana hoitaen kansainvälistä kauppaa käyvien yritysten tulliasioita sekä erilaisia valmiste- ja energiaverotukseen liittyviä prosesseja.

Jarmo NykänenJarmo Nykänen

email

linkedin

Director Jarmo Nykänen luotsaa liikkeenjohdon konsultoinnin informaatioteknologian yksikköämme. Hänen toimialakohtaiseen erityisosaamiseensa kuuluvat telekommunikaatio, media ja viihdeteollisuus sekä hi-tech -alat. Jarmolla on yli 20 vuoden kokemus erilaisten strategisten IT-ratkaisujen suunnittelusta ja toteuttamisesta yrityksille.

Veera OikarinenVeera Oikarinen

email

linkedin

Veropalveluiden senior advisor Veera Oikarinen toimii tuloverotuksen asiantuntijana EY:n Oulun toimistolla ja on aiemmin työurallaan työskennellyt Verohallinnossa. Yritysverotuksen lisäksi Veeran toimeksiantoihin kuuluvat yrittäjien tuloverotukseen liittyvät kysymykset sekä koti- että ulkomaisesta näkökulmasta.

Heli PellikkaHeli Pellikka

email

linkedin

Director Heli Pellikka vastaa EY:n Russia Deskin toiminnasta ja toimii tilintarkastuksen Venäjän asiantuntijana. Venäjällä opiskelleella ja työskennelleellä Helillä on vankka tausta maan liiketoiminnan, lainsäädännön ja taloushallinnon neuvonnan saralla; hän puhuu myös sujuvaa venäjää. Heli toteuttaa eri toimialojen tilintarkastuksen ja sisäisen tarkastuksen toimeksiantoja Venäjällä.

Riitta SedigRiitta Sedig

email

linkedin

Partnerimme Riitta Sedig vastaa EY:n lakipalveluista Suomessa. Hän on vastuussa vaihtelevista sopimus-, yhtiö-, työ- ja immateriaalioikeuden toimeksiannoista, toimii neuvonantajana ja neuvottelijana kansainvälisissä yrityskaupoissa sekä ohjeistaa asiakasyrityksiä oikeudelliseen riskienhallintaan liittyen. Riitta on myös KHT-yhdistyksen lakityöryhmän jäsen.

Vierailevat kirjoittajat
Säännöllisten kirjoittajien lisäksi ajankohtaisista aiheista bloggaavat myös muut asiantuntijamme.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s