Blogistamme

Yrityselämän 360° -blogissa ey:läiset rakentavat parempaa työ- ja liike-elämää sekä toimivampaa maailmaa yhdessä kanssasi.

Asiantuntijamme luotaavat laajasti yrityselämän ja talouden ajankohtaisia teemoja sekä pureutuvat juuri nyt pinnalla oleviin lain ja verotuksen kysymyksiin. Även på svenska. Tervetuloa lukemaan ja osallistumaan keskusteluun!

Blogin moderoinnista

Kannustamme lämpimästi kaikkia lukijoitamme kommentoimaan ja täydentämään blogimme sisältöä, jakamaan aihepiiriin liittyviä kokemuksia sekä ehdottamaan uusia juttuaiheita – kommenttinne ovat meille tervetulleita ja arvokkaita.

Toivomme teiltä ytimekkäitä ja asiallisia kommentteja liittyen blogin aihealueeseen. Keskustelun tulee olla hyvän maun mukaista ja pidätämme oikeuden tarkistaa kaikki kommentit sekä muokata ja olla julkaisematta niitä. Asiatonta, herjaavaa tai muutoin asiaankuulumatonta palautetta emme julkaise. Mainonta ja roskapostin levittäminen blogin yhteydessä on myös kielletty.

Ernst & Young Oy:n blogissa esitetyt näkemykset eivät välttämättä edusta EY:n näkemystä asiasta, eivätkä ne ole neuvoja asiakkaillemme. Blogikirjoitukset ovat kirjoittajan yleisluonteisia näkemyksiä asioista eikä niitä tule käyttää päätöksenteon tai muiden toimien perustana. Mikäli tarvitsette asiantuntijaneuvoja pyydämme ottamaan yhteyttä asiantuntijaamme, joka voi avustaa yksittäisissä kysymyksissä.

EY pidättää kaikki tekijän- ja muut immateriaalioikeudet blogiin. Blogitekstejä tai muuta aineistoa ei saa käyttää, lainata tai kopioida ilman EY:n etukäteen antamaa kirjallista hyväksyntää. Käyttämällä sivustoamme, sitoudut noudattamaan käyttöehtojamme.

EY:n palveluista pienille ja keskisuurille yrityksille voit lukea lisää osoitteessa kasvuvoimaa.ey.fi ja kansainvälisille yrityksille suunnatuista palveluistamme osoitteessa www.ey.com/fi.