Terveisiä Espanjan Toledosta!

Nuoret suomalaiset asiantuntijat EY:n perehdytyskoulutuksessa

EY:n perinne järjestää uusille nuorille asiantuntijoilleen intensiivinen perehdytyskoulutus Espanjan Toledossa on toimialallaan ainutlaatuinen. Kymmenen päivän ajan opinnoistaan vastavalmistuneet ja EY:n palvelukseen hiljattain tulleet nuoret paitsi perehtyivät kattavasti EY:n liiketoimintaan myös syvensivät tiimityöskentelytaitojaan sekä verkostoituvat. Tänä vuonna perehdytykseen osallistui liki 800 uutta EY:läistä kaikista Pohjoismaista, suomalaisia heistä on 141.

Toledon kurssi pitää sisällään perehtymistä EY:n liiketoimintaan, toimintamalleihin, visioon ja strategiaan. Lisäksi nuoret työskentelevät kurssilla pienryhmissä kuvitteellisten toimeksiantojen parissa tavoitteenaan määritellä, identifioida ja analysoida niiden problematiikkaa. Kurssi tarjoaakin nuorille myös ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää kansainvälisiä tiimityöskentelytaitojaan sekä verkostoitumiseen yli kansallisten rajojen.

Toledo1“EY on globaali yhtiö. Tiimityöskentely itsessään ja kyky toimia kansainvälisissä verkostoissa sekä yhteistyössä eri puolella maailmaa sijaitsevien asiantuntijoidemme kanssa on meidän työntekijöillemme varsin keskeinen taito ja meille yhtiönä kilpailutekijä. Panostamalla uusien asiantuntijoidemme perehdytykseen haluamme varmistaa, että nämä nuoret saavat parhaan mahdollisen startin uralleen EY:ssä”, kertoo EY:n Erja Alanko, Suomen rekrytointipäällikkö.

Toledon perehdytysohjelma on tärkeä paitsi uusille työntekijöille, myös vanhemmille EY:läisille. Ohjelman kouluttajina toimii liki 100 EY:n partneria ja kokenutta johtajaa kaikista Pohjoismaista, jotka ovat olleet tiiviisti mukana perehdytysohjelman suunnittelussa ja rakentamisessa. Kurssi on saanut osallistujilta erinomaista palautetta: sen vuorovaikutuksellinen toteutustapa tarjoaa mahdollisuuden molemminpuoliseen oppimiseen, josta hyötyy sekä kouluttaja että koulutettava. Kouluttajia osallistuu myös oheisaktiviteetteihin, jolloin verkostoitumista tapahtuu yli sukupolvirajojenkin.

Toledo2Kurssi on intensiivinen ja varsin kattava, mutta tavoitteemmekin on kunnianhimoinen. Universumin tutkimuksessa EY sijoittuu vuodesta toiseen halutuimpien työnantajien joukkoon kaupallisten aineiden opiskelijoiden keskuudessa Pohjoismaissa ja tavoitteemme on myös pysyä siellä. Haluamme tukea nuorten kehittymistä asiantuntijoina jo uransa alkumetreiltä lähtien ja investoimme siihen vahvasti. Uskomme, että tällä on merkitystä kun tulevaisuuden huiput miettivät työnantajavaihtoehtojaan”, Alanko jatkaa.

Haku EY Experience –traineeohjelmaan on käynnissä 27.8.-23.9.2018. Paikkoja on tarjolla eri puolella Suomea ja useisiin yksiköihin. Lue lisää ja hae mukaan osoitteessa https://www.ey.com/fi/fi/careers/students/opiskelijat—ey-experience–traineeohjelma


Erja Alanko

Erja Alanko

KTM, Certified Business Coach, Licensed Master Practitioner of NLP
Viimeksi lukema kirja: Idiootit ympärilläni
 

erja.alanko@fi.ey.com.