EY Triathlon Club mukana edistämässä arjessa jaksamista

EY Triathlon Club osallistui sunnuntaina 12.8. järjestettyyn Challenge Turku – triathlonkisaan. Tänä vuonna klubi osallistui kisan puolimatkalle 32 klubilaisen voimin ja joukkueemme olikin kisan toiseksi suurin. ”Ja joukkuehenki kisan parhain”, summaa kisaan viestijoukkueessa osallistunut klubin puheenjohtaja Mikko Äijälä.


Klubilaisten urakka starttasi varhain sunnuntaiaamulla 1,9 kilometrin uintiosuudella, jota seurasi 90 kilometrin pyöräily ja 21,1 kilometrin puolimaraton. Suurin osa klubilaisista osallistui yksilökilpailuun, mutta mukana oli myös kolme klubilaisista muodostettua joukkuetta. Hikisen päivän saldona klubilaiset osoittivat kovan kunnon lisäksi myös loistavaa tsemppiä, peräänantamattomuutta ja erinomaista yhteishenkeä – äänekkäiden kannustusjoukkojen tuella.

”Iso kiitos taas kaikille mukana olleille ja onnittelut jokaiselle sinnikkäälle osallistujalle! Itse olen ollut mukana klubin toiminnassa sen perustamisesta lähtien ja täytyy sanoa, että aina tämä vaan tuntuu yhtä hyvältä”, Äijälä kiittelee.

131ps

EY Triathlon Club on vuonna 2013 toimintansa aloittanut EY:n luotsaama treeniklubi, joka harjoittelee tavoitteellisesti aina vuoden ajan valmentajien johdolla tähtäimessään ennalta määritetty Suomessa järjestettävä triathlon-kisa. Tänä vuonna kohdekisaksi valikoitui Turku Challenge, aiempina vuosina klubi on osallistunut muun muassa Tahkon Finntriathloniin.

Klubin käytännön toiminta toteutetaan yhdessä vuosittain vaihtuvien yhteistyökumppanien kanssa. Nyt päättyneellä kaudella yhteistyökumppaneina toimivat Amer Sports ja Mehiläinen. Amer Sports jatkaa kumppanina myös kaudella 2018 – 2019. Ensi kaudella uutena mukaan liittyy Altor, joka näkyy klubin toiminnassa portfoliobrändiensä Felt ja SATS Elixia kautta.

Klubin jäseneksi kutsutaan sekä EY:n että kumppaneiden tärkeimpien sidosryhmien ja asiakkaiden edustajia. Edustavan brändi-näkyvyyden lisäksi klubin toiminnan taustalla on myös halu edistää työelämän hyvinvointia ja jaksamista kannustamalla ihmisiä urheilemaan ja liikkumaan.

Klubin jäsenyys on ollut suosittua ja sen tapahtumiin osallistutaan mielellään

”Moni on jälkeenpäin kiitellyt, kuinka hyvä päätös mukaan lähteminen oli. Huippuvalmentajat, hyvä ohjelma sekä klubilaisten keskinäinen tuki ja yhdessä treenaaminen ovat kannustaneet klubilaisia ylittämään itsensä kerta toisensa jälkeen. Ja samalla tuoneet huikean parannuksen omaan kuntoon sekä arjessa jaksamiseen”, Äijälä kertoo.

Aiempien kausien klubilaiset ja yhteistyökumppanit säilyvät klubin alumneina, ja aika ajoin heitä kutsutaan mukaan treenitapaamisiin tai muihin tapahtumiin. Klubin viiden toimintavuoden aikana alumniverkosto on laajentunut kattamaan liki sata suomalaisen yrityselämän vaikuttajaa. Osallistuminen myös alumni-toimintaan on ollut varsin innokasta. Seuraava alumni-tapaaminen, Cooper-testitilaisuus, on suunnitteilla syyskuulle, ja myös siihen odotetaan hyvää osanottajamäärää.

Mikko Äijälä