Kävele Naiselle Ammatti 2015: ey:läiset tukemassa kehitysmaiden naisia

EY-talon Cube -ryhmätyötila Helsingissä

Viime sunnuntaina järjestettiin Naisten Pankin vuosittainen Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuma, jota me EY:llä tuimme kävellen, hartiavoimin ja lahjoituksin. Haastoimme mukaan talkoisiin myös yhteistyökumppaneitamme ja sidosryhmiämme. Millainen oli päivän tunnelma, ja kuka päätyikään uutisiin ja miksi?


Naisten Pankin merkittävin vuosittainen varainkeruutapahtuma Kävele Naiselle Ammatti järjestettiin sunnuntaina 13.9. eri puolilla Suomea kuudetta kertaa. Tapahtuman tuotoilla tuetaan kehitysmaiden naisten yrittäjyyttä, toimeentuloa ja koulutusta. Tänä vuonna Naisten Pankki pyrki valtakunnallisesti 75 000 euron kokonaistavoitteeseen.

Suomen EY on nyt jo kolmantena perättäisenä vuonna Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuman pääyhteistyökumppani. Naisten Pankin osakkaiksi liityimme vuoden 2013 lopulla, ja olemme tehneet myös pro bono -työtä Naisten Pankin hyväksi.

Tälläkin kertaa lahjoitimme yrityksenä Naisten Pankille ammatteja kaikkiin kävelymahdollisuuteen tarttuneiden ey:läisten puolesta. Lisäksi annoimme aktiivisen panoksemme mm. Helsingin EY-talolla järjestetyn päätapahtuman suunnitteluun ja toteutukseen.

Helsingin lisäksi ey:läiset olivat mukana kävelemässä usealla EY-paikkakunnalla, mukaan lukien Kuopio, Turku, Tampere, Oulu, Lahti, Jyväskylä, Varkaus ja Rovaniemi. Kuten pääkaupunkiseudulla, myös alueilla aurinkoinen sää loi iloista ja energistä yhdessä tekemisen tunnelmaa päivän aikana.

Päätapahtumassa Helsingissä EY oli näkyvässä roolissa ympäristö- ja yhteiskuntavastuupalveluiden vetäjän Jani Aleniuksen avauspuheenvuoron myötä. EY-talon aulassa toimineella tapahtumatorilla harrastettiin afrikkalaista tanssia, nähtiin senegalilaista taidetta ja kuultiin ghanalaista rap-musiikkia.

Lisäksi ohjelmaan kuului Different Cultures Live Among Us -teemainen muotinäytös, josta MTV3:n Mika Tommola kävi poimimassa makupaloja kanavan Kympin Uutisten loppukevennykseen.

Lämmin kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille ey:läisille ja yhteistyökumppaneillemme – ensi vuonna uudestaan!


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s